Ana sınıfı ve 1. sınıfların okula geliş gün ve saatleri aşağıda belirtilmiştir.
Öğrencilerin belirtilen gün ve saatlerde okula getirilmesi gerekmektedir.

Kas

İlimiz genelindeki tüm okullarda eğitim-öğretim kalitesinin artırılmasında veli desteği önem arz etmektedir. Veli ile okul arasındaki işbirliğinin artırılması amacıyla 20.11.2019 Çarşamba günü veli ev ziyaretleri yapılacak olup bu ziyaretler il genelinde uygulanacak ve tüm öğretmenlerin katılımı sağlanacaktır.

Ziyaretler esnasında "Veli ev ziyareti tutanak ve formları" doldurulup, ziyaretlere ilişkin fotoğraf çekimleri yapılacaktır.

Kas

2019-2020 Eğitim-öğretim dönemi içinde uygulanacak ilk ara tatil 18 Kasım Pazartesi günü başlayacak, 22 Kasım Cuma günü sona erecek.

Tüm öğrenciler 9 gün tatil yapacak. Ardından 25 Kasım Pazartesi günü ders başı olacak. Yeni tatil sistemiyle birlikte öğrenciler yılda 4 kez tatil yapacak.

Kas

27 Kasım 2017 Pazartesi günü İpekyolu Kaymakamı ve  Belediye Başkan Vekili Sayın Cemil ÖZTÜRK´ ün katılımıyla  İpekyolu Belediyesi tarafından yapılan kütüphanemizin açılışı gerçekleştirilecektir. Tüm velilerimiz davetlidir.